ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΣΤΕΡΙΑ ΑΓΡΙΑΣ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Πληροφορίες: Κ. Θεοδοσόπουλος 6937-333889, Κ. Βολιώτης 6077-686838

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΤΟ ΨΕΜΑ ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ!

Σύμφωνα με όσα έχει δηλώσει επανειλημμένα ο εκτελών χρέη Δημάρχου κ. Αθανάσιος Θεοδώρου στα ΜΜΕ, αλλά και στη δικαιοσύνη, το έργο της κατασκευής του αντλιοστασίου στα Αστέρια Αγριάς, εφόσον δεν ολοκληρωθεί μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2016, θα απενταχθεί. Με λύπη μας λοιπόν διαπιστώνουμε ότι μέχρι την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου, όχι μόνο δεν ολοκληρώθηκε το έργο, αλλά το πάρκο αυτό ομοιάζει ως «κρανίου τόπος». Οι κάτοικοι της περιοχής αυτής λυπούμαστε διπλά. Αφενός το όμορφο πάρκο μας είναι πλέον αγνώριστο, γεμάτο μηχανήματα, λάσπες και χώματα. Αφετέρου η προστασία του Παγασητικού, στην οποία θα συνέβαλε το έργο, δεν θα υπάρξει.

Είμαστε βέβαιοι ότι η σοφή Δημοτική Αρχή του Δήμου μας θα βρει τρόπο να προστατεύσει τον Παγασητικό, πιθανόν φυσώντας τα λύματα ώστε να απομακρύνονται από τις ακτές και θα μετατρέψει, όπως έχει υποσχεθεί, το πάρκο μας σε παράδεισο, για να το χαιρόμαστε εμείς οι ιθαγενείς, οι οποίοι βέβαια, κατά την ευγενική Δημοτική μας Αρχή, είμαστε και μπαχαλάκηδες.

Αλλά δεν πειράζει, ας γίνουν όλα αυτά που έχει υποσχεθεί. Εμείς ως ιθαγενείς είμαστε ολιγαρκείς και φυσικά δε μας λείπει και το χιούμορ!

ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ                                                                 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΠΜ

                              Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

                        Κ. ΘΕΟΔΟΣΟΠΟΥΛΟΣ                                                          Κ. ΒΟΛΙΩΤΗΣ

 

img

img