Βόλος 26/10/2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Όπως αναπνέει ο Δήμαρχος Βόλου κ. Μπέος ψεύδεται.
Αν υπήρχαν Ολυμπιακά Αγωνίσματα για Δημάρχους, στο ψέμα (βραβείο Πινόκιο), στις μηνύσεις στους πολίτες και φορείς και στους τραμπουκισμούς, ο κ. Μπέος θα ήταν και στα τρία Ολυμπιονίκης!
Ότι πετάει ή περπατάει μέσα ή έξω από το Δημαρχείο του Βόλου και δεν αρέσει στον κ. Μπέο, μηνύεται!
Το μπούλινγκ σε Δημοτικούς Συμβούλους και πολίτες έχει κατά καιρούς απολαύσει όλη η Ελλάδα με τελευταίο «κατόρθωμα» τις απειλές προς τα μέλη της ΠΠΜ στο Δημαρχείο.
Όσον αφορά τα ψέματα:
Όλοι άκουσαν να ισχυρίζεται ότι ήταν ανοιχτές οι πόρτες του Δημαρχείου στην εκδήλωση για το LNG. Οι φωτογραφίες όμως με πρόσωπα της Δημοτικής Αρχής να ασκούν βία στο μέλος της ΠΠΜ Στέλιο Λημνιό και η πραγματικότητα, διαψεύδουν τον κ. Μπέο. Ισχυρίστηκε ότι: «ο Δήμος δεν έδωσε καμία συνέντευξη, η συνέντευξη δόθηκε από την εταιρεία και ο ίδιος παρέστη». Εκεί όμως είχε δηλώσει ότι συνδιοργανωτές της εκδήλωσης ήταν ο Δήμος Βόλου και ο ΟΛΒ, αφού μάλιστα ο ίδιος και ο κ. Αναγνώστου του ΟΛΒ μίλησαν εκεί. Δικοί του δε άνθρωποι ήταν αυτοί που εμπόδιζαν την είσοδο στην εκδήλωση και όλη η Ελλάδα τον άκουσε να λέει «εδώ κάνω κουμάντο εγώ»! Είπε δε ακόμα ότι η αίθουσα ήταν γεμάτη, ενώ όλοι μπορούσαν να δουν ότι ήταν «τρεις και ο κούκος» κατ’ επιλογήν βέβαια του ιδίου του Δημάρχου. «Δεν έχουμε μάθει, είπε, να έχει γίνει κάποιο ατύχημα» ενώ ήταν μπροστά όταν δημοσιογράφος, στην εκδήλωση αυτή, ανέφερε για ατύχημα στην Αλγερία και επίσης στη Νιγηρία που ισοπέδωσε 27 τετρ. χιλιόμετρα, το Πήλιο δηλαδή μέχρι τα Χάνια!
Μπορεί ο Βόλος να έχει τα χάλια του. Μπορεί να έχει γίνει ρεζίλι στο πανελλήνιο επανειλημμένα. Έχει όμως Δήμαρχο!