Βόλος 30/04/2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τις παραμονές της Πρωτομαγιάς διάλεξε ο άρχων της πόλης του Βόλου να δημοσιοποιήσει τις απόψεις του για το LNGστον Παγασητικό. Διανθισμένες όμως με τις γνωστές του παρόλες και τους εξυπνακισμούς. Ο φυσικός  χώρος για την έκφραση των απόψεών του έπρεπε να είναι το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου. Εκεί όμως «εδοξάσθηκρυπτόμενος»! Γιατί δεν αντέχει το διάλογο. Εκεί θα έπαιρνε τις απαντήσεις από τις υπόλοιπες παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου. Τόσο δημοκράτης είναι ο Δήμαρχός μας!

Ήταν όμως ο κ. Μπέος, που τώρα παριστάνει τον ανήξερο, αυτός που υποδέχθηκε τους επενδυτές στο Δημαρχείο του Βόλου στις 19 Οκτωβρίου 2021. Αυτός που έκανε το κουμάντο στην εκδήλωση αυτή. Αυτός που έβαλε «φρουρούς» ανθρώπους δικούς του για να εμποδίσουν την είσοδο στους ανεπιθύμητους και την ίδια στιγμή, ψευδόμενος, έλεγε ότι η εκδήλωση είναι ανοιχτή. Αυτός που απείλησε τα δύο μέλη της Περιβαλλοντικής Πρωτοβουλίας Μαγνησίας (ΠΠΜ) ότι θα τους κάνει μαύρους στο ξύλο!!! Αυτός που κάλεσε την αστυνομία για να τους βγάλει, ανεπιτυχώς, έξω από την αίθουσα.

Και τί μας λέει τώρα ο «ανήξερος» Δήμαρχος Βόλου; Ότι η επένδυση είναι «παγωμένη». Και όταν ξεπαγώσει ψάξτε να βρείτε τον κ. Μπέο. Και αν είναι έτσι τι θα πείραζε να πει όλο το Δημοτικό Συμβούλιο και ο κ. Μπέος δηλαδή, ΟΧΙ σε αυτή την επένδυση που ισοδυναμεί με 55 βόμβες τύπου Χιροσίμα; Η απάντηση προφανώς βρίσκεται στη δεύτερη παράγραφο.

Μιλάει ο κ. Μπέος για «παρωδία» του Δημοτικού Συμβουλίου. Ποιος; Αυτός που επί τρεις συνεδριάσεις δεν επέτρεψε στους Δημοτικούς Συμβούλους της ομάδας του να παραστούν στο Δημοτικό Συμβούλιο. Και ένα μέλος του, που παρέστη και ψήφισε, διεγράφη αυτομάτως. Τόση Δημοκρατία δηλαδή.

Ο κ. Μπέος μιλάει για σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζει τα προβλήματα υγείας κλπ. της πόλης. Αλήθεια δεν είναι αυτός που είχε δηλώσει ότι κατέθεσε μήνυση και αγωγή κατά της ΑΓΕΤ διεκδικώντας 500 εκατομμύρια ευρώ (τόσα του λείπανε) για να αποδειχθεί ότι αυτό το έκανε μετά από έξη μήνες με 498,5 εκατομμύρια λιγότερα, δηλαδή 1,5 εκατομμύριο(!); Που και αυτό δεν μάθαμε ποια εξέλιξη είχε. Τόση σοβαρότητα δηλαδή. Δεν ξεχνάμε δε ότι έκανε Χριστουγεννιάτικη φιέστα με χορηγό την ΑΓΕΤ! Ίσως με αυτό τον τρόπο θα του δίνει η ΑΓΕΤ λίγο-λίγο το 1,5 εκατομμύριο που ζητούσε.

Και τί έχει κάνει για τη διαπιστωμένη ατμοσφαιρική ρύπανση του Βόλου; Ετοιμάζει εργοστάσιο για να παρασκευάζει SRFκαι να το πουλάει στην ΑΓΕΤ για να επιστρέφει στην πόλη ως καρκίνος.