Δείτε παρακάτω ανακοίνωση του Δήμου Βόλου ως απάντηση στις καταγγελίες της Περιβαλλοντικής Πρωτοβουλίας Μαγνησίας για δυσμενή μετακίνηση του Δημοτικού υπαλλήλου Στάθη Χαλαστάρα γιατί αγωνίζεται για τη διάσωση του γραμμικού πάρκου του Κραυσίνδωνα και την ανταπάντηση της ΠΠΜ

Ο Δήμος Βόλου για την μετακίνηση υπαλλήλου

Αναφορικά με τις αντιδράσεις που εκδηλώθηκαν από την Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία Μαγνησίας για την μετακίνηση του υπαλλήλου του Δήμου Βόλου Στάθη Χαλαστάρα από το τμήμα στάθμευσης στο πολυδύναμο γραφείο καθαριότητας, ανακύκλωσης, πρασίνου, συντήρησης, υποδομών και κοιμητηρίου Νέας Αγχιάλου, καθώς αυτή έγινε λίγες μέρες μετά τα όσα διαδραματίστηκαν για το έργο στην Καραμπατζάκη, από την Δημοτική Αρχή Βόλου εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

“Και αίφνης η Νέα Αγχίαλος έγινε τόπος εξορίας και μαρτυρίου για αγωνιστές και αντιστασιακούς δημοτικούς υπαλλήλους, τύπου Χαλαστάρα. Και έτσι η ομοουσία τριάς (Κίνηση Πολιτών και Συμμαχία για το Νερό, Επιτροπή δημοτών της Καραμπατζάκη, Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία) με ομοβροντία καταγγελιών μας ενημερώνει ότι οι καλοί προοδευτικοί και δημοκρατικοί υπάλληλοι του Δημοσίου ή του Δήμου πρέπει να υπηρετούν ει δυνατόν και από το σπίτι τους. Κάθε άλλη επιλογή είναι εκφασισμός και κατάργηση της Δημοκρατίας!

Επειδή με τα μέλη των τριών αυτών ομάδων μαζί με τη Δημοκρατία απειλείται και η σοβαρότητα, τους καλούμε να δώσουν στη δημοσιότητα τα ονόματα των μελών τους. Όχι προς Θεού για να τους εξορίσουμε, σαν το Χαλαστάρα δηλαδή, αλλά για να διασκεδάσουμε όλοι μαζί. Σε περίπτωση δε που βρεθούν και μοναδικοί εγγεγραμμένοι σε μια από τις τρεις (γιατί και στις τρείς είναι οι ίδιες και αυτές φιγούρες), θα εξετάσουμε σοβαρά το ενδεχόμενο να κάνουμε Δήμαρχο ή το Λημνιό ή το Χαλαστάρα!

Και για να τελειώνουμε με το αστείο. Ο κ. Χαλαστάρας είναι ένας εργατικός υπάλληλος που αφού προσέφερε τόσα πολλά στο θέμα της Καραμπατζάκη ήρθε η ώρα να προσφέρει και στη Νέα Αγχίαλο, που είναι ενότητα του Δήμου Βόλου. Είναι κρίμα ορισμένοι να τον διεκδικούν αποκλειστικά…

ΥΓ Αλήθεια που ήταν όλοι αυτοί οι επαναστάτες του γλυκού νερού, όταν η προηγούμενη δημοτική Αρχή μετέθετε, στην Πορταριά λόγω απεργίας, συνδικαλιστή του ΚΚΕ;”.

………………….

   ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

                    ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΟΙΚΟ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Γαζή 216,  382.22-Βόλος

τηλ.&φαξ 24210-38387/ 6977-686838

ppmvolos1977@gmail.com/ www.oikoen .gr

       Βόλος 30/11/2017                                                              περ.49p/17/1777π

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΕΙΡΩΝΕΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ

Με το γνωστό χαζοχαρούμενο τρόπο απάντησε ο Δήμος Βόλου στη σοβαρή καταγγελία οικολογικής οργάνωσης και κινήσεων πολιτών, σχετικά με τη δυσμενή μετακίνηση του υπαλλήλου του Δήμου Στάθη Χαλαστάρα στην Αγχίαλο επειδή αγωνίζεται για τη διάσωση του παρόχθιου πάρκου της οδού Καραμπατζάκη από την καταστροφή που του επιφυλάσσει η, έτσι χωρίς σχέδια, παρέμβαση του Δήμου Βόλου. Είναι μάλιστα απολύτως αναίσχυντη η ανακοίνωση του Δήμου Βόλου αφού εκφράζεται με ειρωνείες για υπάλληλο που μετακίνησε δυσμενώς, γράφοντας: «Ο κ. Χαλαστάρας είναι ένας εργατικός υπάλληλος που αφού προσέφερε τόσα πολλά στο θέμα της Καραμπατζάκη ήρθε η ώρα να προσφέρει και στη Νέα Αγχίαλο». Επιπλέον ζητάει, με ασφαλίτικο τρόπο, τα ονόματα των μελών μας. Γιατί; Μήπως ετοιμάζει προγραφές ή μήπως φάλαγκα; Βλέπετε ο συγχρωτισμός με τη Χρυσή Αυγή και τις μεθόδους της επιβεβαιώνει το: «με στραβό άμα κοιμηθείς…».

Όσο για το κατά πόσο μπορούν να γίνουν Δήμαρχοι ο Λημνιός ή ο Χαλαστάρας, μετά τον κ. Μπέο όλα είναι δυνατά! Τουλάχιστον αυτοί διώκονται από το Δήμο Βόλου γιατί υπερασπίστηκαν το περιβάλλον και όχι με κακουργηματικές κατηγορίες για σύσταση και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

Έχουμε πει επανειλημμένα ότι η παρούσα Δημοτική αρχή Βόλου έχει σχέση με το περιβάλλον, όσο ο φάντης με το ρετσινόλαδο! Δεν μπορεί να αντιληφθεί τί σημαίνει οικολογική οργάνωση και μας εγκαλεί γιατί δεν καταγγείλαμε την προηγούμενη Δημοτική Αρχή για δυσμενή μετακίνηση συνδικαλιστή του ΚΚΕ! Δεν μπορούν δηλαδή να ξεχωρίσουν ένα περιβαλλοντικό από ένα συνδικαλιστικό ζήτημα. Να τους χαιρόμαστε που τους έχουμε!

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

         Γιάννης Γερόπουλος                                                           Κώστας Βολιώτης