Ζέττα Μακρή: Θωρακίζεται με απινιδωτή και ο Δήμος Νοτίου Πηλίου από την ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ
5 Αυγούστου 2021


Από το γραφείο της κ. Ζέττας Μακρή εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
Η Υφυπουργός Παιδείας και βουλευτής Ν. Μαγνησίας, κ. Ζέττα Μακρή, μετά από επίσημο αίτημα του δήμου Ν. Πηλίου, για την χορήγηση ενός σύγχρονου απινιδωτή, που θα καλύψει έκτακτα περιστατικά τόσο των κατοίκων αλλά και των επισκεπτών της περιοχής, επικοινώνησε άμεσα με την διοίκηση του ομίλου ΑΓΕΤ- ΗΡΑΚΛΗΣ προκειμένου να υποστηρίξει το δίκαιο αίτημα του δήμου.

Πράγματι, μετά την επικοινωνία της κ. Μακρή, η τοπική βιομηχανία, αντιλαμβανόμενη τη σπουδαιότητα αλλά και το δίκαιο του αιτήματος έδρασε τάχιστα και εξασφάλισε έναν απινιδωτή εξωτερικού χώρου, ο οποίος θα παραχωρηθεί στo δήμο Νοτίου Πηλίου, ενώ έχει ,ήδη, έρθει σε συνεννόηση με τη δημοτική αρχή, η οποία θα ορίσει και το σημείο, όπου θα τοποθετηθεί ο απινιδωτής, προκειμένου να συμβάλλει στην αντιμετώπιση έκτακτων συμβάντων που απαιτούν άμεση και έγκαιρη αντιμετώπιση.

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά την γρήγορη αντίδραση της κ. Μακρή και την επικοινωνία της με την ΑΓΕΤ Ηρακλής, η μεταξύ τους συνεργασία, απέφερε, για ακόμη μία φόρα τα πολυπόθητα αποτελέσματα και ο απινιδωτής εξωτερικού χώρου είναι μια πραγματικότητα, που αξίζει στους κατοίκους αλλά και τους πολυάριθμους επισκέπτες της περιοχής του Νοτίου Πηλίου.
Η κ. Μακρή, ικανοποιημένη από την προμήθεια του απινιδωτή στο δήμο Ν. Πηλίου ανέφερε χαρακτηριστικά «Μετά την ανταπόκρισή της, η ΑΓΕΤ Ηρακλής, αποδεικνύεται πιστή στην έμπρακτη κοινωνική της υπευθυνότητα

Βόλος 06/08/2021
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συμπεριφερόμενη, για μια ακόμα φορά, ως «ντίλερ» της ΑΓΕΤ η Υφυπουργός Παιδείας και βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας, κυρία Ζέττα Μακρή, «εξασφάλισε» ένα απινιδωτή για το Δήμο Νοτίου Πηλίου με χορηγία της ΑΓΕΤ! Τέτοια ξεφτίλα δηλαδή. Ένα απινιδωτή που κοστίζει μεταξύ 1.000 και 2.000 ευρώ! Ο Δήμος Νοτίου Πηλίου είναι τόσο φτωχός ώστε να δεχτεί απινιδωτή από την ΑΓΕΤ για τόσο μικρό ποσό; Αυτή όμως είναι μια ακόμα προσπάθεια της κυρίας Μακρή για να δείξει κοινωνικό πρόσωπο η ΑΓΕΤ, το οποίο όμως οι Βολιώτες το γνωρίζουν όχι από την καλή, αλλά από την ανάποδη. Καλούμε το Δήμο Νοτίου Πηλίου να μην περιπέσει σε αυτή την ξεφτίλα. Για να τον βοηθήσουμε δε καλούμε τους Βολιώτες να καταθέσουν στους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς της Περιβαλλοντικής Πρωτοβουλίας Μαγνησίας (ΠΠΜ) όποιο ποσό θέλουν, μικρό βέβαια, για να χαρίσουν οι πολίτες της Μαγνησίας που υποφέρουν τα πάνδεινα από την ΑΓΕΤ απινιδωτή στο Δήμο Νοτίου Πηλίου, ώστε να μη δεχτεί τέτοιο δώρο από την ΑΓΕΤ. Ο λογαριασμός θα ανακοινωθεί στους πολίτες, χωρίς ονόματα, με πλήρη διαφάνεια και αν χρειαστεί θα συμπληρωθεί το ποσό που θα συγκεντρωθεί από το φτωχό ταμείο της ΠΠΜ.
Επισυνάπτουμε και ένα linkστο οποίο φαίνεται το κόστος απινιδωτών.

https://www.skroutz.gr/c/4061/apinidotes.html

Οι τραπεζικοί λογαριασμοί της ΠΠΜ είναι οι εξής:
ALPHA BANK
310002002039126
IBAN: GR1801403100310002002039126
…………………………………
 EUROBANK
00260078460201146810
IBAN: GR6102600780000460201146810