ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΠΜ

Οι εισηγητές της «Ημερίδας» του Δήμου Βόλου

Η Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία Μαγνησίας αποκαλύπτει ότι ο εισηγητής στην «Ημερίδα» φιάσκο του Δήμου Βόλου για την κατασκευή εργοστασίου παραγωγής SRFστο ΧΥΤΑ Βόλου, στις 20/3/2018, κ. Ανδρέας Ανδεόπουλος, ήταν ήδη από το 2014 μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΓΕΤ (βλ. συνημμένο)! Ρωτάμε ευθέως το Δήμαρχο Βόλου κ. Αχ. Μπέο αν τον εισηγητή τον υπέδειξε η ΑΓΕΤ για να μιλήσει στην εκδήλωση αυτή;

Όσον αφορά τον δεύτερο εισηγητή, τον κ. Ευάγγελο Μιχαλόπουλο, έχει ήδη αποκαλυφθεί ότι είναι στην εταιρεία η οποία έχει αναλάβει τη μελέτη για το εργοστάσιο SRF του Δήμου Βόλου!

Με αυτούς τους εισηγητές, ανάμεσα σε πλήθος επιστημόνων, επέλεξε ο Δήμος Βόλου να ενημερώσει «αντικειμενικά» τους πολίτες του Βόλου. Έτσι εξηγείται το γεγονός ότι κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή είχε ανακοινώσει τα ονόματά τους. Προφανώς για να μην αποκαλυφθεί η ιδιότητά τους! Όταν επομένως ο κ. Μπέος μιλάει και το κάνει συχνά, περί πολιτικών απατεώνων, καλό είναι να κοιτάζεται στον καθρέφτη.

Όσον αφορά δε τον φασιστικό τρόπο με τον οποίο, ο κ. Μπέος, απαγόρευσε ουσιαστικά στην εκπρόσωπο της Επιτροπής Πολιτών να αναπτύξει τις θέσεις της Επιτροπής στην «Ημερίδα» αυτή, ας τον κρίνουν οι πολίτες.