ΔΥΟ ΕΠΑΙΝΟΙ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΠΜ

Η Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία Μαγνησίας εκφράζει έπαινο για δύο Δημοτικές Αρχές της Μαγνησίας και καταδίκες για άλλες δύο.

Επαινούμε τη Δημοτική Αρχή Σκιάθου και το Δήμαρχο Θοδωρή Τζούμα για τον αγώνα που δίνει για να κατοχυρώσει τα συμφέροντα του Δήμου σε καταπατημένη από επιχειρηματικά συμφέροντα δημοτική έκταση στην περιοχή των Κουκουναριών και να καταδικαστεί η παράνομη αποψίλωση δέντρων στην ίδια περιοχή.

Επαινούμε τη Δημοτική Αρχή Νοτίου Πηλίου και το Δήμαρχο Μιχάλη Μιτζικό για την προσπάθεια που κάνει για να απελευθερώσουν δρόμους που δίνουν διέξοδο στη θάλασσα στην περιοχή της Μπούφας, οι οποίοι έχουν παράνομα περιφραχθεί.

Καταδικάζουμε τη Δημοτική Αρχή Ζαγοράς-Μουρεσίου και το Δήμαρχο Πατή Κουτσάφτη για την αδικαιολόγητη κοπή υγειών πλατάνων στην περιοχή του Δήμου τους.

Καταδικάζουμε τη Δημοτική Αρχή Βόλου και το Δήμαρχο Αχιλλέα Μπέο για την επιμονή τους να καταστρέψουν το γραμμικό πάρκο που έχει κατασκευαστεί στην οδό Καραμπατζάκη του Κραυσίνδωνα, με πρόγραμμα life. Φαίνεται πως δεν διδάχθηκαν τίποτε από την πανδημία που ταλαιπώρησε τους πολίτες του Βόλου, όχι μόνο από τον εγκλεισμό, αλλά και από την έλλειψη ελεύθερων χώρων της πόλης.