Βόλος 07/04/2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Όπως το είχαμε προβλέψει, η Δημοτική Αρχή του ξενόφερτου Δημάρχου κ. Μπέου, μεθόδευσε πάλι ώστε να μην γίνει συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου για το σοβαρό θέμα που απασχολεί την περιοχή μας και αφορά στην εγκατάσταση μονάδας LNG στον Παγασητικό. Αυτή τη φορά όχι με μπράβους ή φαντάρους αλλά με τεχνητή έλλειψη απαρτίας, αφού δεν παρουσιάστηκαν οι εκλεγμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι του κ. Μπέου (εκτός από δύο), αν και η σύγκληση της συνεδρίασης έγινε από τον Πρόεδρο της παράταξης του κ. Μπέου κ. Γιώργο Μουλά. Δυστυχώς δεν υπάρχει φρένο στον ευτελισμό των θεσμών από τον κ. Μπέο, ούτε όρια στην περιφρόνηση των πολιτών και των φορέων που προσήλθαν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με διάθεση να γίνει μια σοβαρή συζήτηση για ένα σοβαρό πρόβλημα που αφορά στην περιοχή μας..

Είναι φανερό ότι ο κ. Μπέος έχει αναλάβει δεσμεύσεις απέναντι στους «επενδυτές» του LNG. Το θέμα μόνο είναι τι δεσμεύσεις έχει αναλάβει.

Έτσι λοιπόν υπάρχει ένας «κομήτης» που ορίζει επί 9 σχεδόν χρόνια τις τύχες της πόλης και της περιοχής και όταν θα φύγει, οι επιπτώσεις για την πόλη και την περιοχή μας θα μείνουν για να θυμίζουν ότι, η εποχή Μπέου στην πόλη του Βόλου ήταν μια μελανή σελίδα στην ιστορία της.