ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ:

Θα πεταχτούν 68.000 ΕΥΡΩ για να κοπούν 24 κυπαρίσσια!

Σε καιρό οικονομικής κρίσης

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά είκοσι τέσσερα κυπαρίσσια προτίθεται ανενδοίαστα και ανάλγητα να κόψει ο Δήμος Νοτίου Πηλίου, προκειμένου να διαπλατύνει, (μεταθέτοντας μία πεζούλα) τον κεντρικό δρόμο της Αργαλαστής του Πηλίου. Όπως φαίνεται στην επισυναπτόμενη φωτογραφία καμία ανάγκη διαπλάτυνσης δεν έχει ο δρόμος αυτός, αφού χωρούν άνετα να διασταυρωθούν ακόμα και δύο μεγάλα φορτηγά! Για το έργο αυτό, σε εποχές οικονομικής κρίσης, θα δαπανηθούν 68.000,00 ΕΥΡΩ!!! Δηλαδή το Κράτος και ο Δήμος Νοτίου Πηλίου θα σπαταλήσουν 68.000,00 ΕΥΡΩ, των άγρια φορολογούμενων Ελλήνων, προκειμένου να εγκληματήσουν, κόβοντας 24 τεράστια κυπαρίσσια, σήμα κατατεθέν της εισόδου της Αργαλαστής!

Η Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία Μαγνησίας απορεί, πώς είναι δυνατόν το Δημοτικό Συμβούλιο Νοτίου Πηλίου να πήρε αυτή την εγκληματική απόφαση και ποιοι αρμόδιοι φορείς την ενέκριναν; Τι είναι τα 24 κυπαρίσσια; Κάποια μικρά δεντράκια χωρίς σημασία;

Η Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία Μαγνησίας ζητάει την άμεση παρέμβαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας Στερεάς Ελλάδας, της Περιφέρειας Θεσσαλίας και της Αντιπεριφέρειας Μαγνησίας για την αποτροπή αυτού του εγκλήματος κατά του περιβάλλοντος.

Από τη μεριά μας θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να το αποτρέψουμε.