Συμφωνήθηκε η κατασκευή πυρηνικού σταθμού στον Βόρειο Έβρο;

11.11.2010 Δημοσίευμα της TVXS αφήνει ανοιχτά όλα τα σενάρια για την προώθηση του σχεδίου
Εντύπωση προκαλούν αγγελίες πρόσληψης εξειδικευμένου προσωπικού για την κατασκευή πυρηνικού σταθμού, με έδρα την Ελλάδα ή εναλλακτικά το Αμπού Ντάμπι, κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες στο διαδίκτυο. Μεταξύ άλλων, οι υποψήφιοι απαιτείται να έχουν προϋπηρεσία στη κατασκευή πυρηνικών εργοστασίων στη Μέση Ανατολή. Το ρεπορτάζ, που δημοσιεύεται στην tvxs αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον, για τη Βόρεια Ελλάδα, καθώς σενάρια κατασκευής πυρηνικού εργοστασίου είχαν διαρρεύσει πριν από λίγα χρόνια, σύμφωνα με τα οποία ο βόρειος Έβρος επρόκειτο να φιλοξενήσει μια τέτοια επένδυση.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας theinsider.gr, το όνομα της πολυεθνικής για λογαριασμό της οποίας προφέρονται αυτές οι θέσεις εργασίας δεν αναφέρεται πουθενά. Ωστόσο, η εταιρεία που λειτουργεί ως μεσάζοντας και που δημοσίευσε την αγγελία την οποία και ακολούθως την προώθησε στο διαδίκτυο φαίνεται να είναι διεθνώς γνωστή στο χώρο των κατασκευών.
Η καταληκτική ημερομηνία για υποβολή βιογραφικού είναι η 13η Νοεμβρίου, ενώ όπως αναφέρεται στην αγγελία, η έναρξης εργασίας πρέπει να γίνει το συντομότερο δυνατόν.

………………………………..