ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ κ. ΔΑΝΗΛΟΠΟΥΛΕ

 

Μία παροιμία λέει ότι: «στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σχοινί»

Αυτή την παροιμία φαίνεται να αγνοεί ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας κ. Γ. Δανηλόπουλος. Γιατί πώς αλλιώς μπορεί να εξηγηθεί το γεγονός ότι εγκαλεί τους πολίτες(!!!) γιατί στην περιοχή του Ξενία αποχαρακτηρίστηκαν οικόπεδα και χτίστηκαν πολυκατοικίες. Δεν εγκαλεί όμως τον εαυτό του (πολίτη και Δημοτικό Σύμβουλο) καθώς και τους υπόλοιπους Δημοτικούς Συμβούλους γιατί, ενώ γνώριζαν, «εποίησαν την νήσσαν». Θεωρεί δηλαδή ότι οι πολίτες οφείλουν να γνωρίζουν τη Δημοτική περιουσία, αλλά όχι ο ίδιος και οι λοιποί περί τον Δήμο τυρβάζοντες.

Ο λόγος βέβαια, για τη στάση του αυτή, είναι προφανής. Προσπαθεί να συμψηφίσει το χτίσιμο των περί το Ξενία πολυκατοικιών, με την παραχώρηση κοινόχρηστης έκτασης στο ξενοδοχείο αυτό για την κατασκευή πισίνας. Αντιλαμβανόμενος την επερχόμενη Νέμεση κατά της Δημοτικής Αρχής την οποία πιστά υπηρετεί, προσπαθεί να παραπλανήσει τους πολίτες με ανόητους συμψηφισμούς.

Ταυτόχρονα κάνει πως αγνοεί τις νέες κατασκευές που κατασκεύασε πρόσφατα το ξενοδοχείο μέσα στο χώρο του. Για να τον διευκολύνουμε λοιπόν και περιμένοντας τις άμεσες ενέργειές του δίνουμε στη δημοσιότητα τις σχετικές φωτογραφίες. Ιδού η Ρόδος κ. Δανηλόπουλε. Ενημερώστε την κοινή γνώμη και απαντήστε μας: Δώσατε άδεια για την κατασκευή τους;. Αν ναι με ποιο συντελεστή δόμησης και με ποιο σχέδιο πόλης; Θα τις γκρεμίσετε; Και αν ναι πότε; Περιμένουμε την απάντησή σας. Έχει ενδιαφέρον το θέμα.