Το ΠΑΚΟΕ για τους ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ
Θέμα: Εμφιαλωμένα νερά… εγκληματική αδιαφορία
Η ιστορία γράφεται, δεν αντιγράφεται και όταν παραποιείται καταγράφεται. Αυτά έχουμε να πούμε για τους «οικολόγους πράσινους», που στην πρόσφατη συνέντευξη τύπου που έδωσαν για την ποιότητα των εμφιαλωμένων νερών, αγνοώντας στην κυριολεξία τον πολίτη, δεν διευκρίνισαν καθόλου την υφιστάμενη κατάσταση. Είπαν για τις εταιρείες που ερεύνησαν ότι από τις έξι (6) οι τρεις το νερό τους περιείχε εξασθενές χρώμιο, αλλά δήθεν φοβούμενοι το… οικονομικό κόστος τους και στο όνομα του επιχειρηματικού απορρήτου, τις απέκρυψαν.
Όταν εδώ και τρία χρόνια χρόνια συνεχώς το ΠΑΚΟΕ καταγγέλει επώνυμα συγκεκριμένες εταιρείες, που περιέχουν στα νερά τους εξασθενές χρώμιο και  δημοσιεύοντας τα αποτελέσματα τί έκαναν οι «οικολόγοι πράσινοι»; Απολύτως τίποτα. Και δεν είναι μόνο αυτό. Κάθε χρόνο που το πρόβλημα ολοένα και γιγαντώνει, το ΠΑΚΟΕ στέλνει στον εισαγγελέα περιβάλλοντος, τα αποτελέσματα όχι από έξι (6) μόνο εταιρείες που ερεύνησαν οι «οικολόγοι πράσινοι» – πολύ κακώς δεδομένου ότι κυκλοφορούν 26 εταιρείες – αλλά από 22 εταιρείες εμφιάλωσης νερών.
Κυρίες και κύριοι των «οικολόγων πρασίνων», ελπίζουμε κάποτε να καταλάβετε   πόσο κακό κάνετε στην κοινωνία μας,  δεδομένου ότι όταν δεν ανακοινώνετε τις εταιρείες στις οποίες όπως επικαλείσθε βρήκατε εξασθενές χρώμιο, δύο τινά μπορούν να συμβούν. Ο κόσμος ή θα απαρνηθεί τελείως το εμφιαλωμένο νερό – πράγμα πολύ δύσκολο γιατί υπάρχουν περιοχές που δεν μπορεί να γίνει αυτό – ή τους αναγκάζετε με την στρουθοκαμηλική πολιτική σας, να αγοράζουν νερό από τις εταιρείες που έχουν το πρόβλημα. Συνεπώς εγκληματείτε σε βάρους του ελληνικού λαού και ταυτόχρονα ζητάτε την ψήφο του.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΚΟΕ