Βόλος 21/03/2017

Προς την εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ

Προς τη Διευθύντρια Σύνταξης κυρία Βάσω Σαμακοβλή

Σχετικά με την προσωπική επίθεση που εξαπολύσατε κατά του μέλους της Περιβαλλοντικής Πρωτοβουλίας Μαγνησίας κ. Κώστα Βολιώτη, στο φύλλο της Κυριακής 19 Μαρτίου 2017, με τίτλο «Το SRF-RDF σε άλλες εποχές…», παρακαλούμε να δημοσιεύσετε στην έγκριτη εφημερίδα σας τα εξής:

1) Γνωρίζετε ότι η Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία είναι οικολογική οργάνωση και οι αποφάσεις της είναι συλλογικές, ώστε να αποφύγετε προσωπικές επιθέσεις και χαρακτηρισμούς.

2) Το «ρεπορτάζ» σας βρίθει ανακριβειών, ψεμάτων και εκτιμήσεων και μας υποχρεώνει να μην απαντήσουμε αναλυτικά και μάλιστα τη στιγμή που εξελίσσεται ο αγώνας πολιτών και φορέων του Βόλου για να αποτρέψει την καύση σκουπιδιών από την ΑΓΕΤ.

3) Είναι προφανές ότι το «ρεπορτάζ» σας δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα των κατοίκων της πόλης του Βόλου, αλλά της ΑΓΕΤ.

4) Καλά κάνατε και φιλοξενήσατε άρθρο του «αιρετού Δήμάρχου Βόλου» κ. Αχ. Μπέου, όπως τον αποκαλείτε, για να καταδειχθεί και η στάση της Δημοτικής Αρχής Βόλου στο θέμα αυτό.

5) Όλα τα παραπάνω αποκαλύπτουν, εμμέσως πλην σαφώς, ότι είσαστε υπέρ της καύσης RDF κλπ. από την ΑΓΕΤ και μακάρι να το διαψεύσετε.

6) Οι πολίτες και οι αναγνώστες σας δεν τρώνε κουτόχορτο και δεν είναι λωτοφάγοι. Μπορούν να καταλάβουν περισσότερα από όσα εσείς νομίζετε ότι καταλαβαίνουν.