ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Βόλος 14-06-2010

Απάντησε χωρίς να απαντήσει ο επί της Πολεοδομίας Βόλου Αντιδήμαρχος κ. Γ. Δανηλόπουλος στην καταγγελία της Περιβαλλοντικής Πρωτοβουλίας για τις νέες κατασκευές μέσα στο χώρο του ΞΕΝΙΑ. Αφού με την απάντησή του παρέδωσε μαθήματα χωροταξίας και πολεοδομίας, αφού αράδιασε κάποιες αοριστολογίες περί «εξυπηρέτησης της Πολεοδομίας Βόλου για θέματα οικοδομικών αδειών με απλή αίτηση», «ξέχασε» να μιλήσει για την… ταμπακέρα! Και η ταμπακέρα είναι η εξής κ. Δανηλόπουλε. Την επαναλαμβάνουμε για να την εμπεδώσετε, μήπως και έχουμε την απάντησή σας. Ζητάμε να πληροφορήσετε τους πολίτες του Βόλου για τα εξής:

Δώσατε άδεια για την κατασκευή των νέων κτισμάτων μέσα στο ΞΕΝΙΑ; Αν ναι, με ποιό συντελεστή δόμησης και με ποιό σχέδιο πόλης; Θα τα γκρεμίσετε αν είναι αυθαίρετα; Και αν ναι πότε; Περιμένουμε ακόμα την απάντησή σας. Προσθέτουμε όμως μία ακόμα ερώτηση, εξαιτίας της στάσης σας. Ποιές δεσμεύσεις έχει αναλάβει απέναντι στον επιχειρηματία του ΞΕΝΙΑ η Δημοτική Αρχή στην οποία ανήκετε; Έχει ενδιαφέρον το θέμα. Ελπίζουμε να απαντήσετε αυτή τη φορά ώστε να μη χρειαστεί να επανέλθουμε.

Θα επανέλθουμε βέβαια για την άθλια εικόνα της πόλης του Βόλου, για την οποία έχετε και ο ίδιος ευθύνες. Και σύντομα μάλιστα.

Τέλος κ. Δανηλόπουλε είναι δικαίωμά σας να «αποχαιρετίσετε την εξουσία», αλλά μέχρι τότε θα είστε Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και έχετε υποχρέωση να απαντάτε στα συγκεκριμένα ερωτήματα των πολιτών και των φορέων χωρίς υπεκφυγές…